Kort om Thorn Privat Finans

Thorn Privat Finans drives av Thorn Norge Finans AS, en bedrift med sterk fokus på bærekraftige kundeforhold, og ansvarlig forretningsdrift, som allerede har drevet med finansiering i Norge siden 1970. Alle lånesøknader hos Thorn blir derfor analysert nøye for å sikre at økonomien til låntakeren vil kunne tåle belastningen av lånet uten for mye stress. 

Det er viktig for Thorn at kundene oppnår drømmene sine på en ansvarlig måte, og uten at det føles for tungt på økonomien. Seriøs og personlig rådgivning står derfor sentralt i forretningsmodellen til Thorn Privat Finans. Rådgivningen utføres av rundt 40 erfarne medarbeidere i Thorn sitt kundesenter i Oslo. 

Gjennom rådgivningen vil du få tilgang til en rekke valgmuligheter og fleksible løsninger, slik at du, sammen med rådgiveren din kan finne ut hvilket produkt er det rette for deg. Dersom det er fare for at et lån vil være en litt for stor belastning på økonomien din vil rådgiverne våre anbefale at du venter til situasjonen har forbedret seg.  

Låneprodukter fra Thorn Privat Finans

Thorn har et godt utvalg av låneprodukter som er tilpasset behovene til de fleste låntakere. PrivatLån Pluss er for eksempel et lån uten sikkerhet, som du kan bruke til hva du vil, og der du selv bestemmer farten på nedbetalingene. Du har også muligheten til å sette lånet på pause når du trenger det, og betale tilbake fortere uten ekstrakostnader når økonomien din tillater det. 

Dersom du føler for litt ekstra fleksibilitet og mulighet til å ta en pause i innbetalingene når du trenger litt ekstra pusterom kan PauseLån være produktet du leter etter. Med pauselån kan du enkelt og greit sette lånet ditt på pause en måned når du ønsker det. Du trenger ikke bestemme på forhånd når du vil ha pause, men kan enkelt og greit avtale dette med Thorn. Du kan sette lånet på pause totalt to ganger i løpet av tilbakebetalingsperioden, og maksimum en måned per år. 

Dersom du har lyst til å ta opp lån for å pusse opp, kjøpe bil eller ta en velfortjent og sårt trengt ferie, men er bekymret for den økonomiske belastningen med å ta opp lån har Thorn et tilbud som kan gi deg og familien din den tryggheten dere trenger. Produktet heter TryggLån, og inkluderer forsikring slik at økonomien din er sikret. Dette betyr at forsikringen betaler opptil 12 måneder av avdragene dine dersom du mister jobben og opplever en vanskelig økonomisk situasjon. 

Thorn har også lange tradisjoner når det gjelder finansiering av forbruksprodukter. Enten det er PCen som må fornyes, vaskemaskinen som uventet takket for seg, eller et brennende behov for en ny HDTV før Fotball VM, så vil det ofte være praktisk å bruke ProduktFinans til å finansiere dette. Da begrenser du lånet til akkurat det du trenger det for, samtidig som du får ordnet lånet og handleturen på ett og samme sted.  

Kundestøtte og rådgivning

Thorn Privat Finans har stor fokus på kundestøtte, og ser rådgivning som en viktig del av kundestøtten sin. Dersom du tar kontakt med Thorn sin vennlige kundestøtte før du bestemmer deg for et eventuelt lån vil du få gode tips som kan hjelpe deg til å finne den løsningen som er best for din økonomiske situasjon. Dersom Thorn har produkter som passer bedre for deg enn det lånet du i utgangspunktet vurderer vil kundestøtten gjøre deg oppmerksom på dette. 

Kundestøtten til Thorn er tilgjengelig på telefon 09.00-15.00 Mandag-Torsdag, og 08.00-16-00 på Fredager. Du kan også når som helst kontakte Thorn via e-post.

Beløp, renter, utbetaling og nedbetaling

PrivatLån Pluss lar deg låne opptil 150 000 kr uten sikkerhet. Lånene har en årlig rente fra 12,90% til 29,41%, og har en tilbakebetalingstid på mellom 12 og 60 måneder. Du kan når som helst endre størrelsene på innbetalingene dine, helt opptil den totale summen på 150 000 kroner, uten at dette koster deg noe mer i gebyrer.

Med pauselån, som du kan sette på pause to ganger, kan du låne opptil 100 000 kroner. Også dette lånet lar deg betale tilbake lånesummen i ditt eget tempo, og lar deg betale tilbake opptil hele lånesummen umiddelbart dersom økonomien din tillater det.

TryggLån gir deg opptil 50 000 kroner i forbrukslån som du kan bruke til hva som helst. Nedbetalingene med TryggLån er forsikret i de første 12 månedene slik at du slipper å slite med økonomiske problemer dersom du for eksempel mister jobben din. 

Lånebeløpet utbetales rett til kontoen din senest 24 timer etter at all den nødvendige informasjonen er mottatt og lånet er underskrevet og godkjent hos Thorn Privat Finans. 

Kriteriene til Thorn

For å kunne søke om lån hos Thorn må du være over 25 år. For å gjøre kjøp er denne aldersgrensen 20 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkning dersom du søker om lån hos Thorn. Du må også gjennomgå en kredittsjekk, og ha en gjeldsgrad som ligger innenfor de begrensningene som er satt av staten. 

Fordeler

  • Tilpassede produkter for de som trenger mer fleksibilitet for nedbetalingen 
  • Produkt som sikrer økonomien din dersom du mister jobben
  • Du bestemmer selv nedbetalingsperioden din 
  • Du kan betale tilbake hele lånet så fort som du ønsker
  • Muligheter for produktfinansiering
  • Sterk fokus på rådgivning

Ulemper

  • Begrenset til lån på opptil 150 000 kroner
  • Ikke tilgjengelig for refinansiering av betalingsanmerkning