Om Finguru.no

Når man står overfor et viktig valg eller en vanskelig utfordring kan det være en uvurderlig hjelp å ha en kunnskapsrik person, eller en “guru”, som man kan rådføre seg med. Lånemarkedet har nærmest eksplodert med aktivitet og innovasjon over de siste årene, og låntakere som ønsker å få et godt overblikk av de tilbudene som er tilgjengelige for dem har en nærmest uoverkommelig oppgave foran seg.

Samtidig er det god informasjon som er nøkkelen til å få den beste dealen på lån eller refinansiering. I Finguru har vi tatt det på oss som vår oppgave å gi nordmenn et sted der man kan finne den informasjonen man trenger, slik at man har en bedre oversikt når man tar viktige finansielle avgjørelser. 

Dette gjør vi for deg

Enten du er ute etter å låne penger i form av et lån uten sikkerhet, slik som for eksempel et Forbrukslån, SMS Lån, Mikrolån, Smålån, eller om du er ute etter refinansiering av lånene dine gir vi deg en klar oversikt over de forskjellige alternativene som finnes i markedet, og gjør det enkelt å sammenligne dem slik at det er lettere for deg å finne det som er rett for deg.  

Bli kjent med rammeverket rundt lån og refinansiering

Når du for eksempel er i prosessen med å finne et lån som passer for deg er det alltid en stor fordel å forstå det de rammene långiveren arbeider innenfor, ettersom det ofte er disse du som ofte vil bestemme sjansene dine som låntaker til å få det lånet du trenger på de premissene du håper. 

Vi går derfor inn på temaer slik som hvor mye man kan låne, og hvordan långiveren regner ut denne summen. Dermed kan du faktisk selv finne ut hvor mye du kan låne. I noen tilfeller har långivere en viss fleksibilitet til å tøye reglene litt for en viss prosentandel av porteføljen sin, og vi ser derfor på på eventuelle “smutthull” som i noen tilfeller vil kunne gjøre det mulig å oppnå ting du vanligvis ellers ikke ville kunne oppnå. 

Finn ut hvordan du kan redusere kostnaden av lånet ditt

Enten du allerede har lån eller du er på vei til å ta opp lån har du en rekke muligheter for å redusere kostnaden av lånet ditt enten på en månedlig basis eller over tid. Enten det her er snakk om refinansiering av eksisterende lån, kreative måter å stille sikkerhet for det nye lånet for å få ned lånerenten, eller triks og tips for prosessen med å forhandle om lånet, så dekker vi disse temaene her hos Finguru.no.

Hvorfor koster det ikke noe?

Bruk av Finguru koster ingenting. Tjenestene våre kommer også helt uten forpliktelser for deg som låntaker. Vi har muligheten til å gjøre dette fordi vi har inngått avtaler med mange av de långiverne som du finner i oversikten vår, slik at de gir oss kommisjon dersom du velger å klikke på lenken deres fra oversikten vår.

Vi er takknemlige dersom du søker på lån ved hjelp lenkene i oversikten vår, men du står selvfølgelig helt fritt til å kontakte långiverne direkte på deres respektive nettsider. Husk likevel at dersom du går direkte vil dette vanligvis aldri gi deg billigere lån, og i noen tilfeller vil du faktisk kunne ende opp med høyere priser dersom du går direkte. Dette er fordi bankene vet at de kundene som kontakter dem fra en annonse på Finguru.no i de aller fleste tilfeller også vurderer tilbudene fra mange av deres konkurrenter. 

Hvorfor du kan stole på oss

Det kan av og til føles vanskelig å stole på andre når det gjelder penger. Det er er som det bør være. Selv om vi selvfølgelig både ønsker og tror at du kommer til å lære at vi er til å stole på, er det fine ved den tjenesten vi tilbyr at du faktisk ikke trenger å stole på oss. Vår jobb er nemlig å gi deg et bredt utvalg av banker med attraktive tilbud alt på ett sted, slik at letingen går lettere for deg. 

Til syvende og sist er det du som bestemmer hvilke banker og hvilke tilbud du takker ja til, og dersom du ikke liker noen av de vi har funnet for er jo det litt trist, men selvfølgelig helt ok. Vi tjener penger når vi finner de mest attraktive tilbudene for kundene våre, som kundene våre blir så fornøyde med at de anbefaler oss til venner og kjente, så det er naturligvis dette som er målet vårt. 

Vi håper du blir den neste storfornøyde kunden vår!