Om Credits.no

Credits.no er et produkt fra det svenske børsnoterte selskapet TF Bank (Tidligere BB Bank i Norge), og som har konsesjon fra Finanstilsynet. TF Bank driver bank og finansieringsvirksomhet i ni land utenfor Norge, og har i dag mer enn 2 millioner kunder. Credits.no er enkelt og greit, og lar deg låne opptil 100 000 kroner når du vil. Kortet kommer helt uten gebyrer. 

Penger til rådighet når du trenger det

Et kredittkort er blant de aller mest fleksible formene for lån som finnes. Med kredittkort har du når som helst penger til rådighet som du kan låne. Du kan også betale pengene tilbake så fort eller sakte som det passer deg. Kredittkort er i dag også nærmest uunnværlige ettersom vi trenger dem for å for eksempel gjøre kjøp på nettet. 

Med Credits.no har du ingenting å tape. Kortet er gebyrfritt, så dersom du har kortet og ikke bruker det koster dette deg absolutt ingenting i årsavgift. Samtidig har du tilgang til pengene umiddelbart dersom du av en eller annen grunn skulle trenge det. Du kan bruke pengene du låner på kredittkortet til hva som helst. Du kan også sende penger fra kredittkortet ditt til en annen konto dersom du skulle trenge dette.  

Credits.no gir deg også en av de lengste rentefrie periodene i markedet, med en rentefri periode på opptil 45 dager når du kjøper varer og tjenester med kortet. Det er heller ikke gebyrer når du gjør kjøp med kortet eller når du tar ut penger i minibank. Dette er det samme enten du bruker kortet hjemme i Norge eller i utlandet. 

Med den digitale oversikten du finner på “På MinSide” har du alltid full oversikt over det totale forbruket og transaksjonene dine. Der kan du også administrere kredittkortet ditt og gjøre slike ting som for eksempel å hente PIN koden din dersom du glemmer den. 

Kundeservice

Dersom du har problemer eller spørsmål er kundestøtten til Credits.no lett tilgjengelig både mens du vurderer om du ønsker å bli kunde og etterpå når du bruker kortet. Du kan selvfølgelig nå den via kontaktskjemaet på nettsidene deres, men i tillegg har de også et telefonnummer der du kan nå dem for en prat dersom du foretrekker dette. 

En lettvint prosess

Det er lekende lett å søke om kredittkort fra credits.no. Du fyller ut et søknadsskjema. Søknaden din vil bli behandlet umiddelbart, og du kan forvente å få svar på søknaden din innen så lite som 15 minutter. Så snart som søknaden din er innvilget vil du bli spurt om å signere for kortet med BankID. Deretter vil du få kortet ditt innen 5-10 virkedager.

Søknad om kredittkort fra credits.no er helt uforpliktende. Du har ingen forpliktelser til å takke ja til kredittkortet selv om du får søknaden innvilget og får tilbud om kredittkort:

Betingelser

Det er mulig for de fleste nordmenn å få kredittkort fra Credits.no, men det finnes likevel noen betingelser som du må oppfylle før en søknad om kredittkort eventuelt er godkjent. Disse er at du må være over 18 år og har folkeregistrert adresse i Norge. Du kan heller ikke ha betalingsanmerkning eller inkassogjeld når du søker om kredittkortet.  

Lånebeløp og nedbetalingstid

Med Credits.no får du en kredittgrense på mellom 30 000 og 100 000 kroner. Maksimumsbeløpet du kan ta ut i minibank er 10 000 kroner. Den nominelle renten for det utestående beløpet har en årlig nominell rentesats på 19,90%. 

Du kan nedbetale det utestående beløpet over så lang eller kort tid som du ønsker så lenge som du betaler minimumsbeløpet, som er 300 kroner eller 3,3% av lånebeløpet. Likevel lønner det seg å nedbetale det utestående beløpet så snart som mulig slik at du kan dra fordel av den rentefrie perioden på kjøp.

Vilkår

Credits.no er tilgjengelig for kunder over 18 år, og som har god betalingsevne. Dette vil generelt si at du ikke har betalingsanmerkninger, og at du ikke har inkassogjeld. I tillegg må du være bosatt og ha folkeregistrert adresse i Norge.

Før søknaden din blir godkjent vil Credits.no foreta en kredittsjekk for å vurdere betalingsevnen og gjeldsgraden din. Dette vil kunne ha innvirkning på hvor høy kredittgrense du får på kortet ditt. 

Fordeler

  • Meget fleksibelt lån som du kan bruke som en backup for når du har en kortsiktig periode med høye utgifter
  • Du betaler bare for den kreditten du bruker
  • Du får en rentefri periode på opptil 45 dager på kjøp av varer og tjenester

Ulemper

  • Ingen betalingsanmerkninger tillatt
  • Høy rente dersom du ikke betaler innen den rentefrie perioden