Om Spargofinans

Spargo Finans er en av avdelingene til Thorn Norge, og Finansieringen foregår derfor gjennom Thorn Norge Finans AS, som er en bedrift med historie i Norge som strekker seg helt tilbake til 1970. 

Spargo Finans fokuserer på at alle kundeforhold skal være positive og bærekraftige. Dette betyr at kunder må gjennomgå kredittsjekk før et lån kan innvilges, slik at man ikke risikerer kunder som låner over evne. Dette høres kanskje strengt ut, men situasjoner der kunder har problemer med nedbetaling av lånet sitt kan være katastrofale både for långiver og låntaker.  

Tjenestene til Spargo Finans

Spargo Finans tilbyr forbrukslån lån av relativt liten størrelse. Pengene du låner kan du bruke til hva som helst. Du trenger ikke stille sikkerhet for dette lånet. Lånesøknaden er helt uforpliktende, og dersom du ønsker å ombestemme deg før du signerer lånet er dette helt i orden.

Kundestøtte

Spargo Finans har kundestøtte tilgjengelig både på telefon og vi e-post. Dersom du har spørsmål angående lånet kan du når som helst sende kundestøtten en e-post, eller slå på tråden mellom 09.00 og 15.00 på arbeidsdager for å snakke med en av de vennlige kundemedarbeiderne. 

3 enkle steg for å søke

Med Spargo finans gjøres hele søknaden på nettet. Det første du gjør når du søker om lån med Spargo Finans er å velge beløpet du ønsker å låne og hvor lang løpetid du ønsker på lånet. Du gjør dette enkelt ved hjelp av glidebryteren på sidene til Spargo Finans. 

Et tips her er å følge med på oversikten over lånet ditt. Disse justeres automatisk basert på løpetid og beløp. Der ser du også hvor mye du må nedbetale hver måned, slik at du kan vurdere hvor stor påkjenningen fra dette lånet vil bli på økonomien din   

Skriv deretter inn opplysningene dine i skjemaet. Det som etterspørres er navn, personnummer, telefonnummer og e-postadresse.

Så snart som lånet er godkjent av Spargo Finans vil du få tilsendt en låneavtale som du må lese nøye for å forsikre deg om at alt er som forventet. Husk at Det kan hende at lånebeløpet for eksempel kan ha blitt justert for å passe til den økonomiske situasjonen din eller gjeldsgraden din. Husk også å sjekke rentesatsen du blir tilbudt.husk at det er fullt mulig å takke nei dersom ting ikke er slik som du ønsker. 

Du kan signere inn låneavtalen med BankID, og få pengene utbetalt allerede neste virkedag, eller. Dersom du foretrekker det kan du få tilsendt en fysisk kontrakt som du returnerer signert. Da vil det naturligvis ta litt lenger tid før du mottar utbetalingen. Pengene som utbetales til deg vil bli satt direkte inn på kontoen din. 

Lånebeløp, renter og nedbetalingstid

Med lån fra Spargo finans kan du låne fra 10 000 og opp til 150.000 kr. Du kan også fritt velge en nedbetalingstid på mellom 12 og 60 måneder. Dette betyr likevel ikke at du ikke kan nedbetale lånet fortere. Ifølge lovverket i norge kan du når som helst tilbakebetale lån på under 50 000 kroner, men Spargo Finans lar deg tilbakebetale opptil hele lånesummen med en gang dersom du ønsker det. 

Du kan bli tilbudt et lånebeløp som er lavere enn det du søkte om dersom den økonomiske situasjonen din ikke støtter det beløpet du søkte om. Rentesatsen du blir tilbudt vil bli fastsatt basert på kredittvurderingen din, men den nominelle renten ligger på et sted mellom 9,48% og 21,60%. Den effektive renten vil komme an på hvor lang løpetid du velger og hvilket beløp du får godkjent. Du vil naturligvis finne rentesatsen du blir tilbudt i låneavtalen du får tilsendt.

Vilkår

For å kunne søke om forbrukslån fra Spargo Finans må du være minst 25 år gammel. Du kan ikke få innvilget lån hos Spargo Finans dersom du har betalingsanmerkning. I tillegg trenger du å ha norsk telefonnummer og personnummer for å kunne søke om lån på sidene til Spargo Finans. 

Fordeler

  • Mulighet for å undertegne fysisk låneavtale
  • Fleksibel lånesum opp til maksimumsbeløpet
  • Fleksibel nedbetalingstid på mellom 12 og 60 måneder
  • Muligheten til når som helst å tilbakebetale hele lånebeløpet

Ulemper

  • Lån er begrenset til 150 000 kroner
  • Relativt høye renter
  • Noe lengre behandlingstid enn noen av de andre konkurrentene som for eksempel i noen tiulfeller kan utbetale lån på dagen