Om DigiFinans​​

Når du som låntaker egentlig har så mye å velge mellom er det synd å hoppe på den første låneavtalen du blir tilbudt siden det statistisk sett er små odds for at dette faktisk er den beste avtalen for deg. Samtidig er det tidkrevende og slitsomt å lete etter gode låneavtaler. 

DigiFinans er en markedslederne aktør innen formidling av lån. Med DigiFinans trenger du bare å levere inn en lånesøknad, som deretter videresendes til de bankene DigiFinans samarbeider med.

Tjenesten til DigiFinans er gratis og helt uforpliktende. Etter at du registrerer lånesøknaden din hos DigiFinans vil du innen kort tid bli kontaktet av bankene som matcher med din profil. Du står fritt til å  velge den avtalen du liker best, eller ingen i det hele tatt dersom du ikke får det du ønsker.

Hva DigiFinans gjør for deg

DigiFinans hjelper deg med å finne markedets beste forbrukslån, boliglån, studentlån eller refinansiering av lån for deg, fra en långiver som er kompatibel med kundeprofilen din. Dermed er det mye mindre sjanse for å få avslag fra banken.

DigiFinans hjelper deg med å finne forbrukslån, som du kan bruke til hva du vil,  på opptil 500.000 kroner. Størrelsen på lånet vil naturligvis komme litt an på den økonomiske situasjonen og gjeldsgraden din. Det er vanlig å ha en nedbetalingstid på 15 år for slike lån, men det er også mulig å finne høyere lån med lengre nedbetalingstid.

Som kunde ønsker du naturligvis  lavest mulig pris for lånet ditt. Renter kan variere mye mellom bankene. Det er her DigiFinans kommer inn og hjelper deg med å finne best mulig rente for lånet ditt, slik at du får mer for pengene. 

Husk at du også må nedbetale lånet. Dette er noe du bør planlegge nøye på forhånd. DigiFinans har en lånekalkulatoren på sidene sine som gjør planleggingen lekende lett, og som enkelt og greit forteller deg hvor mye du kan låne, og hvor mye det vil koste deg. DigiFinans har også den effekten at bankene, som er klar over hvor mye konkurranse de står overfor, føler presset og gir deg sine beste tilbud med en gang.   

Kundeservice

Et lån er en stor forpliktelse, så det er viktig at du har alle de viktige detaljene klart for deg. Den vennlige kundestøtten til DigiFinans er tilgjengelige for en prat via chat, telefon eller via forespørselsskjemaet.

En lettvint prosess

Det er veldig lett å søke om lån gjennom DigiFinans. Fyll først ut skjemaet med den informasjonen de ulike bankene trenger for å vurdere om de matcher med profilen din, og hvilke låneprodukter som eventuelt matcher behovet ditt. 

DigiFinans kontakter deretter bankene i nettverket sitt, og inviterer dem til å levere inn sine mest konkurransedyktige tilbud. Du vil motta tilbudene så snart som DigiFinans har mottatt dem. Slik kan du velge et tilbud som virkelig passer for deg.   

Automatisering sparer tid

Store deler av prosessen til DigiFinans er automatisk, og kan gjøres unna veldig fort. I de tilfellene der profilen til låntakeren matcher direkte med banken sine kriterier er det fullt mulig å få tilbud om lån allerede samme dag. Dersom bankene må behandle søknaden din manuelt kan prosessen ta litt lengre tid. 

Når du har tilbudene dine er det opp til deg hvor lang tid du trenger på å bestemme deg. Etter at du har godkjent en avtale vil du vanligvis få pengene på konto innen få timer, eller i verste fall noen få dager.

Betingelser

DigiFinans sine betingelser reflekterer bankene sine betingelser, og inkluderer blant annet at du må være myndig, ha e-postadresse, og ha registrert bostedsadresse i Norge. Du trenger også norsk fødselsnummer og telefonnummer for å søke.

Før lånet ditt kan innvilges vil du gjennomgå en kredittsjekk der det blant annet for sjekkes om du har betalingsanmerkning. Betalingsanmerkning vil bety at DigiFinans ikke vil kunne finne lån uten sikkerhet for deg. Du vil likevel fortsatt ha muligheten til å søke om lån med sikkerhet, eller søke sammen med en medsøker. Dette vil også ofte gi bedre Vilkår for lånet. 

Lånebeløp og nedbetalingstid

 • Lån fra Kr 25 000 – Kr 500 000
 • Nedbetalingstid på mellom 1 og 15 år

Vilkår

 • Minimum 18 år
 • God betalingsevne, uten betalingsanmerkninger eller gammel inkassogjeld.
 • Bosatt i Norge med norsk personnummer 
 • norsk personnummer
 • Kredittsjekk
 • Norsk telefonnummer

Fordeler

 • Raskt svar og lettvint signering med BankID
 • Muligheter for lav rente helt ned til 7,4% og lang løpetid på lånet
 • Lån på opptil 500 000 kroner uten begrensninger eller krav til hvordan du skal bruke pengene du låner
 • Mange samarbeidsbanker, og lett å sammenligne de beste tilbudene
 • Lett tilgjengelig kundestøtte, med veldig fornøyde kunder

Ulemper

 • Tilbyr ikke lån under 25.000kr
 • Aldersgrense 18 år
 • Ingen betalingsanmerkninger tillatt