Litt bakgrunnsinformasjon om KlikkLån

Fokusen til Klikklån er på små og mellomstore lån uten sikkerhet til låntakere uten betalingsanmerkning. Lånene tilbakebetales i løpet av en periode på opptil 60 måneder. KlikkLån ble stiftet i samarbeid med et av Norges største finansieringsselskaper for forbrukerelektronikk, Thorn Norge Finans AS. Dette er en veletablert fiannsieringsbedrift som har drevet forretning i Norge i nesten 50 år.

Både KlikkLån og Thorn Norge Finans AS har sterk fokus på bærekraftige kundeforhold, og ansvarlig forretningsdrift. Av den grunn blir alle søknader de behandler analysert for å finne ut om økonomien til låntakeren kan tåle belastningen av lånet uten at du ender opp med en ustabil økonomi. 

Så lett er det å ordne lånet

Å ordne seg et lån uten sikkerhet hos KlikkLån er en lettvint affære. Du begynner med å fylle ut søknadsskjemaet på nettsidene, og så er det opp til KlikkLån å gjøre sin egen individuelle kredittvurdering av deg som potensiell kunde. Kredittvurderingen er en standard prosess som er påkrevd for alle långivere for å unngå at folk kommer opp i økonomiske situasjoner som de vanskelig kan komme seg ut av.  

Så snart søknaden din er behandlet og kredittvurderingen er unnagjort vil du få automatisk svar på søknaden din fra klikklån. Dersom søknaden din kan kan innvilges vil de sende deg en digital låneavtale som du enkelt og greit kan undertegne elektronisk med BankID. 

Så snart alt er godkjent og signert vil Klikklån sette inn pengene direkte inn på kontoen din. Dette skjer vanligvis fort, og senest den neste hverdagen etter alt er godkjent. Dersom du ikke er komfortabel med elektroniske signaturer har du også muligheten til å få låneavtalen fra Klikklån tilsendt i posten slik at du kan undertegne og returnere den. I slike tilfeller vil prosessen naturligvis ta litt lengre tid. 

Lån opptil 150 000 kroner uten sikkerhet

Klikklån er fokuserer på små til middels store lån. Vanligvis ligger disse på mellom 10 000 og 150 000 kroner. Det kreves ikke at du stiller sikkerhet for disse lånene, og du står fritt til å bruke lånet til akkurat det du skulle ønske.

Nedbetalingsperioden på lånet kan du selv bestemme opp til maksimum 60 måneder. Her er det selvfølgelig viktig å huske på at desto lengre tid du bruker på å betale ned lånet, desto dyrere blir det. Rentesatsen du blir tilbudt kan variere litt, men den starter fra 9,48% i nominell rente, som betyr 11,68% i effektiv rente. 

Hva trenger du å bekymre deg for?

Både Thorn Norge Finans AS og klikklån er et anerkjente navn innenfor finansnæringen i Norge. Klikklån er regulert av Finanstilsynet, og har alle de nødvendige godkjenningene for å drive med utlån i Norge. 

Når du søker om lån hos Klikklån sjekker de den økonomiske økonomien din basert på tilgjengelige data. Dette gjøres slik at du, som lånekunde hos Klikklån, ikke skal ta opp et lån som er for stort. Da kan du nemlig ende opp i en vanskelig økonomisk situasjon, og det er en situasjon som verken du eller Klikklån er godt tjent med. 

Likevel er det ikke alltid all den nødvendige informasjonen er tilgjengelig. Dersom du har annen informasjon som kan ha innvirkning på evnen din for å tilbakebetale lånet bør du passe på at dette er informasjon som kommer med i søknaden din, eller at du i alle fall lager en betalingsplan, slik at du har det klart for deg akkurat hva du står overfor når det er tid for å begynne med tilbakebetalingen av lånet. 

Kundestøtte

Kundestøtten til Klikklån er tilgjengelige innen vanlig arbeidstid både på telefon og e-post, så her er det bare spørre dersom du har noen spørsmål før du søker om lån hos Klikklån. 

Vilkår og betingelser for å søke om lån hos klikklån

 • Lån mellom 10 000 og 150 000 kroner
 • Velg nedbetalingstid mellom 12 og 60 måneder
 • Rente starter fra Nominell rente på  9,48% (11,68% effektiv rente). Rentesats kommer an på lånets størrelse og din økonomiske situasjon
 • Du trenger ikke stille sikkerhet
 • Lånet kan brukes til hva du vil
 • Låntakere må være minst 25 år
 • Du må ha fast inntekt
 • Du må være registrert i folkeregisteret i Norge i minst 2 år
 • Du kan ikke være registrert med betalingsanmerkning

Fordeler

 • Rask behandlingstid
 • Relativt høy lånesum
 • Lang tilbakebetalingstid dersom du trenger det

Ulemper

 • Relativt høy rentesats
 • Ikke tilgjengelig for personer under 25
 • Ikke tilgjengelig for å bli kvitt betalingsanmerkning